Ga naar de inhoud

Escapebox

Durven jullie de uitdaging van de Escapebox aan te gaan?

De Escapebox is een echte beleving van het verhaal van Veenendaal. Het spel is een leuke, interactieve activiteit voor jong en oud. De Escapebox bestaat uit een serie van vragen en opdrachten waarbij jullie zintuigen, kennis en creativiteit van groot belang zijn. Zorg ervoor dat je samen de vragen juist beantwoord en de opdrachten goed uitvoert, want alleen dan kun je de kisten openen. Benieuwd wat er in de kisten zit? Kom het zelf ontdekken in Stadsmuseum Veenendaal!

Hoe werkt de Escapebox?

Door het uitvoeren van opdrachten word je kriskras door het museum geleid. Elke goed beantwoorde opdracht geeft een cijfercode en met die code is een volgende box te openen. Er zijn vragen over allerlei onderwerpen, zoals over de wol- en sigarenindustrie in de streek. Ook als je niets van Veenendaal weet, is het spel leuk om te spelen. Wil je jezelf alvast voorbereiden? Bekijk dan het introductiefilmpje van Stadsmuseum Veenendaal.

Lukt het jullie team om alle codes te kraken en de kisten te openen?

In verband met de voorbereiding en begeleiding van het spel verzoeken wij je ruim van tevoren per mail te reserveren. Na aanmelding kun je op werkdagen een bevestiging tegemoet zien. De kosten van de Escapebox zijn € 20,- excl. entree. U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@stadsmuseumveenendaal.nl of door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Adres en route
Kees Stipplein 76
3901 TP Veenendaal
Plan je route via Google Maps

T: 0318 55 00 10
E: info@stadsmuseumveenendaal.nl

Bezoekersinformatie
Di t/m vr 10:00-17:00 uur
Za: 10:30-17:00 uur
Zo t/m ma Gesloten
Iedere 3e zondag van de maand is het museum van 13:00-17:00 geopend.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Let op! Na verzending van het contactformulier is je aanvraag nog niet direct bevestigd. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging via de mail.