Ga naar de inhoud

Vriendenprogramma

Stadsmuseum Veenendaal bewaart en beheert de geschiedenis van de oudste veenkolonie boven de grote rivieren. Ruim 80 vrijwilligers werken onder de leiding van de conservator  en de publieksmedewerker om Stadsmuseum Veenendaal tot een succes te maken. Echter heeft Stadsmuseum Veenendaal  de steun van haar zakelijke en particuliere Vrienden hard nodig.

Met de bijdragen van onze Vrienden van Stadsmuseum Veenendaal kunnen wij het verhaal van Veenendaal blijven vertellen. Daarnaast  kunnen we ons museum openstellen voor onderwijsinstellingen en kunnen we onze collectie onderhouden en uitbreiden. Ook kunnen we dankzij onze Vrienden mooie tentoonstellingen en activiteiten organiseren.
Stadsmuseum Veenendaal beschikt over een aantal Vrienden die ons een warm hart toedragen. Hieronder leest u wie dit zijn. Wij zijn alle Vrienden van Stadsmuseum Veenendaal zeer erkentelijk voor hun steun.

Download hier de vriendenflyer 
Download hier het vrienden inschrijfformulier 

Horlogerie van Manen

Horlogerie van Manen biedt iedereen de service die bij hem of haar past.  Zo kunnen de vakmensen van Horlogerie van Manen sieraden en horloges graveren, lasergraveren (voor bijvoorbeeld glaswerk), goud- en zilversmeden, horloges repareren en zowel moderne als klassieke klokken repareren. Al deze reparaties gebeuren in het prachtig gelegen pand van Horlogerie van Manen.

Rabobank Vallei en Rijn

Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Invictus Online Marketing

Wij denken met je mee in het realiseren van jouw doelen en zoeken naar de juiste oplossingen. Er is bij ons sprake van korte lijnen en snel schakelen, waardoor we je vrijwel direct kunnen helpen en adviseren.

Boschland accountants en adviseurs

Boschland accountants en adviseurs is een kantoor met betrokken accountants en adviseurs met hart voor de ondernemer. Mensen, rendement en uw langetermijnbelangen staan voor ons centraal. Samen kijken we naar mogelijkheden en kansen om te groeien.

Provincie Utrecht

We willen dat iedereen met cultuur kennis kan maken, de kans krijgt om mee te doen en zijn of haar talenten kan ontplooien. Ook zorgen we voor ons waardevolle erfgoed, zodat bewoners en bezoekers hiervan kunnen genieten, nu en in de toekomst.

Gemeente Veenendaal

Gemeente Veenendaal heeft een actief verenigingsleven, culturele en sportieve evenementen, economische bedrijvigheid, een groot en gevarieerd winkelcentrum en volop plannen voor de toekomst.

Landschap Erfgoed Utrecht

Landschap Erfgoed Utrecht heeft als doel: het landschap en culturele erfgoed in de provincie Utrecht beschermen, beheren en verrijken. Dit doen zij door mensen en organisaties te mobiliseren en met elkaar te verbinden.

De Kantoor Specialist 

Wij geloven dat een aantrekkelijke werkomgeving bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. En bovendien succesvol kan worden ingezet als wapen in de huidige strijd om talent. Wij hebben er alles voor in huis.

Olenz notarissen

Sterk in het doorgronden van nieuwe en complexe situaties. En gebrand op het vinden van de beste oplossing. Wij denken graag actief met u mee. Vanuit jarenlange ervaring en even brede als diepgaande juridische kennis.

Wilt u ook Vriend van Stadsmuseum Veenendaal worden? Lees dan hier meer.

Adres en route
Kees Stipplein 76
3901 TP Veenendaal
Plan je route via Google Maps

T: 0318 55 00 10
E: info@stadsmuseumveenendaal.nl

Bezoekersinformatie
Di t/m vr 10:00-17:00 uur
Za: 10:30-17:00 uur
Zo t/m ma Gesloten
Iedere 3e zondag van de maand is het museum van 13:00-17:00 geopend.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Maak uw keuze
Maak uw keuze