Ga naar de inhoud

VVV informatiepunt

VVV informatiepunt Veenendaal

Het VVV informatiepunt Veenendaal is gevestigd in de Museumshop van Stadsmuseum Veenendaal. Bij het informatiepunt vind je informatie over de leukste tips en ideeën over alles wat er in de regio te doen is. Van welke bezienswaardigheden je echt gezien moet hebben tot welke winkelstraatjes een bezoekje waard zijn.

Bij het VVV Informatiepunt in de Museumshop vind je o.a.:

  • actueel foldermateriaal over Veenendaal en de regio
  • fiets- en wandelroutes
  • VVV Cadeaukaart

 

Adres en route
Kees Stipplein 76
3901 TP Veenendaal
Plan je route via Google Maps

T: 0318 55 00 10
E: info@stadsmuseumveenendaal.nl

Bezoekersinformatie
Di t/m vr 10:00-17:00 uur
Za: 10:30-17:00 uur
Zo t/m ma Gesloten
Iedere 3e zondag van de maand is het museum van 13:00-17:00 geopend.

Veense (buiten)ommetjes geactualiseerd!
In de Museumshop zijn routebeschrijvingen van Veense (buiten)ommetjes tegen een kostprijs van € 0,50 te koop. Het aanbod is sinds kort aangevuld en geactualiseerd dus dat wordt heerlijk wandelen deze zomer!

 

Stadswandelingen
Jaap Pilon, historicus en voormalig wethouder van Veenendaal, geeft bijzondere stadswandelingen door het centrum van Veenendaal. Hier leer je meer over de geschiedenis van onze mooie stad. De rondleidingen vinden in principe de eerste en derde zaterdag van de maand plaats van 10.00 – 12.30 uur. Wij verzoeken u hier minimaal een week van tevoren voor te reserveren. Bij te weinig deelnemers gaat de wandeling niet door.  De Stadswandeling kost slechts € 8,50 p.p. Meld je aan bij de balie van het museum of stuur ons een mailtje: museumshop@stadsmuseumveenendaal.nl.