Ga naar de inhoud

Activiteiten voor kinderen

Kinderworkshops

Geef je creativiteit een boost en ga aan de slag met een workshop in Stadsmuseum Veenendaal! Wij organiseren diverse, leuke en vooral gezellige kinderworkshops voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Iedere workshop begint met een korte inleiding. Daarna gaan de kinderen lekker aan de slag met een opdracht. Uiteraard mag alles wat de kinderen zelf maken na afloop  mee naar huis.

Bekijk de agenda voor de aankomende workshops. Wil je liever op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief  via kinderworkshops@stadsmuseumveenendaal.nl 

Aanmelden
Wil je graag meedoen? Leuk! Geef je dan snel op. Aanmelden kan door te mailen naar kinderworkshops@stadsmuseumveenendaal.nl.

Ter vergoeding van de kinderworkshops vragen we een kleine bijdrage van € 3,00 per kind voor de materiaalkosten. Wil je lekker voordelig meedoen? Koop dan vooraf bij de balie van het Stadsmuseum een stempelkaart. Deze kost € 12,50 waarmee je 6 keer aan een kinderworkshop kunt deelnemen.

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij ons in het museum staat garant voor een unieke en leerzame belevenis. Tijdens het feestje beleef je een speurtocht door het museum, komen jullie meer te weten over de geschiedenis van Veenendaal én treed je in de voetsporen van een echte kunstenaar. We gaan namelijk zelf kunst maken! Deze zelfgemaakte kunstwerken worden vervolgens één week lang ik het museum tentoongesteld. Natuurlijk met een speciale vermelding van de jarige.

Hoe werkt het?
Per feestje kun je kiezen uit verschillende kunstprojecten. Deze worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De duur van een kinderfeestje is ongeveer 2 uur en de prijs is € 7,50 per kind. Dit is inclusief wat te drinken, iets lekkers en een cadeautje voor de jarige.

Lijkt het je leuk om je verjaardag in Stadsmuseum Veenendaal te vieren? Vraag dit dan ruim van tevoren aan. Wegens onze vele andere activiteiten is namelijk niet elke datum beschikbaar. Voor meer informatie of voor het maken van een reservering kunt u mailen naar  kinderworkshops@stadsmuseumveenendaal.nl.

Heb jij vragen over bijvoorbeeld de inhoud van de kinderworkshop, de data, of een andere vraag. Stel ze gerust! U kunt hiervoor mailen naar kinderworkshops@stadsmuseumveenendaal.nl 

Adres en route
Kees Stipplein 76
3901 TP Veenendaal
Plan je route via Google Maps

T: 0318 55 00 10
E: info@stadsmuseumveenendaal.nl

Bezoekersinformatie
Di t/m vr 10:00-17:00 uur
Za: 10:30-17:00 uur
Zo t/m ma Gesloten
Iedere 3e zondag van de maand is het museum van 13:00-17:00 geopend.