Ga naar de inhoud

Groepen & rondleidingen

Ontdek de verhalen achter de topstukken van Stadsmuseum Veenendaal

Stadsmuseum Veenendaal heeft een aantal enthousiaste, gediplomeerde rondleiders die u graag meenemen door de geschiedenis van Veenendaal. Onder hun leiding ontdekt u dingen die u anders misschien over het hoofd zou zien.

U kunt een rondleiding aanvragen voor de vaste collectie van Stadsmuseum Veenendaal, maar we maken ook graag een rondleiding op maat voor u. Zo hebben we al eens een estafette rondleiding verzorgd en kunnen we de rondleiding uitstekend combineren met een workshop of demonstratie sigaren maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Kosten
€ 25 per groep van max. 15 pers.
€ 35 per groep van max. 30 pers.

Daarbij betalen reguliere bezoekers € 6,50 extra entree per persoon
Kinderen van  12 t/m 17 jaar betalen € 2,50 extra per persoon.
Museumkaarthouders betalen geen extra entree.

Let op! Rondleidingen dienen minimaal een week van tevoren te worden gereserveerd. Dit kan telefonisch (0318 – 55 00 10), via e-mail of aan de balie in het museum.

Een rondleiding als bedrijfsuitje

Een leuk idee, met uw bedrijf naar Stadsmuseum Veenendaal. Wilt u een borrel met een mini of liever een uitgebreide rondleiding? Of een combinatie met een demonstratie of workshop sigaren maken? Voor uw bedrijfsuitje bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Museumboek

Het museum nabeleven? Of een leuk cadeau geven? Denk eens aan ons museumboek. De gehele geschiedenis van Veenendaal gebundeld om nog eens rustig na te lezen. U kunt het museumboek kopen bij de Museumshop voor € 5,00

Adres en route
Kees Stipplein 76
3901 TP Veenendaal
Plan je route via Google Maps

T: 0318 55 00 10
E: info@stadsmuseumveenendaal.nl

Bezoekersinformatie
Di t/m vr 10:00-17:00 uur
Za: 10:30-17:00 uur
Zo t/m ma Gesloten
Iedere 3e zondag van de maand is het museum van 13:00-17:00 geopend.